lördag 27 mars 2010

Barnlediga...

.
Igår kväll kördes lilleman till farfar, bonusfarmor och co. Där har han tillbringat natten och ska tillbringa några timmar till innan vi åker och hämtar honom.

Jag och Peter lyxade till det och gick på restaurang igår och sen hem och kvalitetsslappa framför tv:n. Nån sovmorgon att tala om hade vi inte men det var väldigt mysigt att ligga kvar i sängen och dra sig med var sin del av BT. Det är sällan tidningen hinns läsas så grundligt. En skön lugn frukost utan kladd har vi också hunnit med. Det är riktig lyx det här med att vara barnledig och inte ha några måsten eller saker inplanerade.

Ska strax iväg och handla present till Vilda som vi ska på 2-års kalas hos i em. Tänkte smita in och uppdatera min mammagarderob med ett par leggins till eftersom dom andra jag har börjar trilla isär. Känns inte så motiverat att köpa massa nya kläder som man bara tänker använda ett par månader till.

Men nu... ut med Prinsen!

2 kommentarer:

Agmetha sa...

Det är märkligt vad ordet "lyx" har olika innebörd genom livet. Men det är först när man skaffar sig barn som man inser värdet av just denna vardagslyx. Den är såååå skön och såååå värdefull - alldeles trots att man nästan blir lamslagen av att inte ha blöjbyten, matkladd, glada tjut och dito ilskna. ;)

Ha en trevlig fortsättning på helgen - kram!

Anonym sa...

Tack så väldans för idag,det var jätte kul att träffas,Wildisen har läst sin godnatt bok ett antal gånger nu på kvällen :)
Kram på er så hörs vi av och syns// Evelina