måndag 12 oktober 2009

Helgen...

.
Glest mellan uppdateringarna nu. Det får bli så ibland... inspirationen tryter.

I helgen var jag, Sofia, Linda och Evelina iväg till göteborg och gjorde stan. Vi åkte i fredags kväll, checkade in på hotellet, käkade chips och skvallrade medans vi gjorde oss snyggare för att sen gå ner på stan och äta en bit mat. Minns inte vad restaurangen hette men den låg på Avenyn och jag var mycket nöjd med maten.

Vidare därifrån gick vi till Hard Rock Café för att svänga våra lurviga. Jag och Linda orkade med "ungdomarna" till 01 ungefär innan vi gav upp och traskade tillbaka till hotellet. Vi låg och pladdrade om ditten och datten fram till halv tre innan vi somnade ovaggade. Och som dom småbarnsföräldrar vi är så var vi uppe med tuppen.

Några gäsp och en dusch senare gick vi i samlad trupp ner till frukostbuffén som vi avnjöt under en timmes tid. Det är inte ofta man får sitta och äta frukost utan att behöva mata, torka eller på nåt annat sätt serva sina medfrukostnärer. Mätta och belåtna kikade vi sen runt i affärer och fick väl med oss ett och annat hem.

Sen var det skönt att komma hem och få krama om dom därhemma!

Så tack tjejer för en superhärlig helg i Götet, det måste vi absolut göra om!

Kram

PS. Hoppas Daniels Chokladsprit smakade bra Evelina ;)

PS 2. Bilder finns i Sofias blogg....

5 kommentarer:

Johanna sa...

Åh, det lät som en riktigt härlig helg!!

Anonym sa...

Chokladen gick hem :) Tack själv, det var jättekul.// Kram Evelina

www.segerstorpshundar.se sa...

Tack själv! Säg bara till när vi skall dela dubbelsäng på hotell nästa gång. Jag säger aldrig nej;D Håller med om att en timmes frukost var LYX, LYX, LYX. Kram

Saga sa...

Åhhh så avis på hotell!!! Ta med mig nästa gång ;)

Anonym sa...

ja med......
/Ingolina