söndag 2 maj 2010

Sovmorgon...

.
Tänkte bara berätta att jag inte har sedvanlig söndagsångest idag. Har t o m stängt av det återkommande larmet på väckarklockan. Jag är ju numera föräldraledig. Det innebär ju att jag kan sova hur länge jag vill på mornarna numera :P... ja just det... om det inte vore för en liten detalj i mitt liv som vill annorlunda, och heter Leo.

Men gött ska vi ha det i alla fall sovmorgon eller inte.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Njut av din ledighet tillsammans med Leo. Jag tycker Leos namnval på lillasyster är riktigt bra. Om det nu inte blir en lillebror förstås. Hoppas du hinner hit en gång till innan lilla snuttan eller snutten tittar ut. Ha det gott. Kramar från Arelid.

Anonym sa...

Hej

Kan du skicka din mailadress till mig. Vi har ju hand om lekarna på kennellägret. För du kommer väl?

MVH Ulrika
ferm71@spraya.se

LANTHUNDEN sa...

Sicka godingar!!!!

Å så härligt med lite "ledigt" ;)
Vi tänkte ha en lite träff me barnen i morgon, du trollet måste ju bara komma. Ursäkta det korta varslet men visste inte att du var ledig nu. Vore kul å få se fina magen en sista gång oxå:)Blir nog i Bredared, du kan väl höra av dig om du kan.

Kramar

Tytti sa...

Åh vad det hade varit mysigt att träffa er Sofia och gänget men Trollet är sjuk. Hostig, förskyld och febrig tyvärr. Vill ju inte att han ska smitta ner er andra godingar.

Kram

Anonym sa...

Hej Tytti. Hoppas lille trollet kryat på sig. Hoppas du hinner komma nån mer innan du får helt fullt upp. Skulle behöva lite fina ståbilder på rosorna. Och det visade ju sig att du är en mästerfotograf. Kramar från Arelid