lördag 5 september 2009

Godkänd högre

.
Trött men lycklig. Idag blev vi godkända i högre klass spår. Det fattades futtiga 9 poäng i lydnaden men men, vi tävlar nästa helg igen så det är bara att komma igen.

Vi fick bakspår men för övrigt tyckte jag att han spårade precis lika bra som han brukar. En pinne missade vi men det är okej. Lydnaden kändes fint med tanke på att det var riktigt surt och blött på plan. Och det bästa av allt, vi fick äntligen prova på upplet i "skarpt" läge. Och han gjorde det fint. Höll dock på att krokna efter tredje föremålet men hade tur och fick ett i näsan som han så fint apporterade in till en tokglad matte.

Så med facit i hand! Fy fan vilken hund jag har. Med tanke på den lilla träning och föreberedelse som gjorts inför högre så är han helt fantastisk. Mattes hjärta!

Kom med i Herrljunga imorrn egentligen men avstår och kör lydnads-KM hemma istället. Känns schysst att ge fadern i familjen lite återhämtning från jobb och barn. Så trollet följer med som maskot imorgon.

7 kommentarer:

Lotta sa...

Grattis till godkänd. Hade varit mycket nöjd med det idag.

Anonym sa...

Grattis än en gång! Och lycka till imorgon.

Kram Annelie

Martina sa...

Grattis! :)

Linda och Sven sa...

Stort grattis från oss i Bredared!! Lovisa följer oxå med imorgon så Leo får sällskap. :)

Agnetha sa...

Grattis! Klart du har en kanonhund - han är ju eskimå, ju! :)

Lycka till på KM:et. Kram

Helena sa...

Grattis till godkänd! Tänk om syrran kunde få med sig så många pinnar i skogen. Vi gör ett nytt försök i lägre imorgon.

Anonym sa...

Grattis till väl genomfört km och tack för sms-rapporten. Provade ringa dig nu för att få alla detaljer men fick inget svar så vi får höras senare.

Kramar Annelie