måndag 19 juli 2010

Nålad Buddis

.
Dags att summera Akupunktur behandlingarna.

Idag var sista behandlingsdagen med nålar. Vi har ju inte bara kört med nålar utan mamman ska vara komjölksfri också. Det har jag hållt noggrant och igår var första dagen jag skulle testa med mjölk i kosten igen. Det verkar ha gått jättebra. Vi har haft några kvällar som har varit lite skrikiga men inte alls i samma utsträckning som innan behandlingen. Dessutom somnar han tidigare och ganska så snabbt på kvällarna vilket är mumma för själen.

Vi kommer fortsätta att ha kontakt med Marianne på Aqupunktur.se då hon vill följa upp hur det går innan man sätter in fler saker i kosten som jag varit utan. Det är ju inte bara mjölk utan även massor av grönsaker och liknande. Så på onsdag ska jag få börja äta lite mer "normalt" om allt fortsätter gå framåt och han verkar smärtfri.

Det har helt klart varit värt resorna och pengarna. Och något som vi kommer att rekommendera till andra som har kolikbarn. Vi har ändå varit ganska förskonade då han inte haft någon jättehemsk kolik som dom kan ha men det har varit nog jobbigt ändå.

Peter har precis börjat sin semester och det ska bli skönt att få vara hemma tillsammans i tre veckor. Sen kommer han att vara hemma och pappaledig på måndagar så vi får långhelger resten av året. Härligt!

Vad vi ska hitta på att göra under semestern har vi inte spikat riktigt än men vi funderar på en kryssning till Helsingfors i början på augusti.

3 kommentarer:

lojocas sa...

Så härligt att det fungerat så bra. Jag är så glad för er skull men mest för Felix skull så klart ;)

Ha nu en riktigt skön semester och så vet ni ju var vi bor om ni har vägarna förbi eller om du behöver en familjefri stund med lite köksträning eller vanlig träning :)

Kramar

www.segerstorpshundar.se sa...

Så skönt för er alla att det har fungerat så bra! Har tänkt på er! Kramis

Lovisa sa...

Tack det samma! Var på besök hos Klara och Älva idag, så systrarna har lekt som tokar idag med:)
Vi håller tummarna för att ni dyker upp på rikslägret, gärna lördag då jag missar fredagen pga obligatoriska moment i skolan:( Vill ju så gärna träffa pappa och farmor! Kram från Cinna och Lovisa