måndag 26 juli 2010

Semester...

.
Idag har vi bokat Helsingforskryssning. Första veckan i augusti åker vi. Har ju åkt Finlandsbåten en himla massa gånger men aldrig varit i Helsingfors. Så det ska bli en spännande upplevlse, framför allt eftersom vi ska ha ungarna med oss. I Helsingfors ska vi möta upp min syster, Tobbe och Forre som har varit på Roadtrip i Finland och ska ta färjan hem. Så det blir mysigt att åka hem tillsammans med dom. Nu hoppas vi bara på att Peter ska bli frisk nog att kunna åka, han har en elak inflammation i sin axel som gör honom lite begränsad i sina rörelser just nu och är sjukskriven. Men men, det ska nog ge sig.

Annars händer inte så mycket, planen för veckan är att jag och Robin ska försöka få ordning på vår baksida där vi ska jämna ut marken så det blir några kärror matjord som ska skyfflas ut där. Men det är väl bra sysselsättning för en tonåring på sommarlov.

Leo tar tillfället i akt att tigga vinbär och smultron från grannarna så fort han ser att dom är ute. Här sitter han som lilla Näcken och äter bär hos grannen ;)

Anette förser honom med mer bär...

Bröderna in action...


Har hunnit en liten sväng till Annelie med för hederlig "köksträning". Tarrak talade om för Amaya hur stor och farlig han är.. hon genomskådade hans godhet ganska så omgående men lät honom hållas :P.

1 kommentar:

lojocas sa...

Men, men, men *darrar på underläppen* Jag trodde att vi skulle låtsas att det var RIKTIG träning vi ägnade oss för en gångs skull ;)

Fina bilder på grabbarna Troll och Buddha. Men jag blir allt lite orolig när de ska ut och åka båt....de är så små och vattnet så stort... HUA! Jag var ju själv livrädd på de korta båtturer vi gjorde när vi åkte över till Tyskland :)

Tack för senast (skvallerbytta ;p)

Kram