torsdag 7 maj 2009

Ett kattigt inlägg..

.
"Kattafan", eller Nils som han heter, här hemma har hunnit att bli 9 år (tror jag det är). Det senaste året har han magrat av nåt så förfärligt. Har köpt seniorfoder och även blötmat som jag hatar men inget verkar hjälpa. Han är ett benrangel. Han verkar inte lida speciellt mycket och kanske har han dragits med i världens bantningshysteri och har skaffat sig en släng av bulimi eller nåt.
Leo tycker att Nils är jättekul och Nils tycker att Leo är "så där" kul men han finner sig i det mesta. Här om dagen upptäckte jag att Leo tog en liten genväg ÖVER Nils på sin färd mot nya spännande äventyr. Nils låg kvar och viftade på svansen (det måste väl betyda att han var glad :P).
Idag vilade han i bäddsoffan på kontoret utom räckhåll för små elaka troll....

Leo sett ur Nils perspektiv...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nils tror nog att det är en mini-Tanja! Det är något vid ögonen där som påminner om Tanja. Vid första anblick trodde jag det var dig han liknade men näpp, det var Moster :)
Kram Annelie

Sandra sa...

Är det inte så att han blivit smal bara för att han blivit utekatt på äldre dar? Norpa (som annars är lite småmullig) gick ner massor de veckorna hon var utekatt förra sommaren trots att hon åt lika mycket som innan.

Annelie sa...

Tänk gammal katt....tänk Knutte....han är ju smal som en piprensare, men pigg och rask trots att han blir 21 år i år. Det är väl de inre organen som inte funkar så bra på gamla katter.

Kram

Anonym sa...

Hello, du som kör en av mina bilar;)
Socker var oxå smal och ranglig efter avmaskningstablett kom det upp en stor mask:( Och nu är hon rund och go igen, testa avmaskning på Nils, kanske hjälper!!!
Kram Linda