fredag 8 maj 2009

Hektisk dag..

.
Vissa dagar händer det ingenting för att nästa dag vara fullt upp.

Idag har mammagrupps morsor och ungar varit här och fikat. Vi är 8 st när alla är samlade (av ursprungliga 12 i gruppen) som brukar träffas regelbundet. Ett gäng sköna morsor att dela tankar och idéer med. Dom flesta i samma fas i livet och vi har riktigt mysigt när vi träffas.

För 4 månader sen hade alla var sin unge i knät under fikat men nu ligger som i en härlig hög på golvet och gör sitt bästa för att klösa varandra, äta på varandra, utforska varandra. Det är riktigt kul att se alla utvecklas i en rasande fart.

Strax efter att mammorna gått kom min äldsta vän Pia och hennes William på besök. Nu har dom gått och jag sitter och väntar på barnvakterna.

Jag och Peter ska ha lite vuxentid ihop för en gångs skull. Vi ska på Big Comedy på Åhaga ikväll och ut o käka på Babbel efteråt. Det ska bli riktigt gott att få vara tillsammans och utan vårt högst älskade lilla troll som får tillbringa kvällen tillsammans med moster och Tobias.

4 kommentarer:

Annelie sa...

Hoppas ni får en supertrevlig kväll!
Kram

Agnetha sa...

Ha en trevlig kväll! Vi ses på söndag, hoppas jag. :)

Kram

Martina sa...

Å nu måste du blogga om Big Comedy! Är lite avis, hade velat se det med. Hoppas Johan lagade god mat åt er ikväll! ;) Kram

Annelie sa...

Inne för att överlämna en redig spark i baken inför morgondagen!
Kram