lördag 14 februari 2009

*phew* fullt upp

.
En härlig Alla hjärtans dag hittills.

Imorse var träffade jag Madde, Pomppe och Kalle för att köra lite upplet på Kransmossen. Tarrak har inte kört nåt upplet på hur länge som helst så han var heltaggad. Vi lade ut 8 föremål och jag skickade honom för att hämta 6 st enbart för att han tyckte det var så kul... han ville inte sluta. Planen var att träna lite lydnad efteråt men efter ett samtal hemifrån om att vi skulle få spontanbesök sköt vi upp lydnadsträningen till imorrn fm istället.

Väl hemma så kom Christian (peters kusin), Linda, Sigge och Kajsa på besök. Röda om kinderna var dom allihopa efter en promenad från Svensgärde. Det blev kaffe och tjöt och sen blev kidsen hungriga och det stillades givetvis med mackor för Sigge och mat för Kajsa.

Strax efter att dom gått dök min syster upp då vi var bjudna hem till mamma på lite Alla Hjärtans dag-fika. Så där har vi också hunnit att vara och nu har vi landat här hemma. Leo-troll sover och jag och pappan slösurfar på var sin dator. Vi försöker lista ut vad vi ska ha till middag ikväll... tips någon?

1 kommentar:

Anonym sa...

Mat? ;)